Співзасновник Apple дав три поради українцям

Співзасновник Apple дав три поради українцям

Навчити та мотивувати талановиту молодь – разом із дружиною Возняк тепер вважає однією з найважливіших справ життя

Одна із найпопулярніших людей світу, співзасновник компанії Apple і конструктор одного з перших персональних комп’ютерів Стів Возняк у Києві дав три поради українцям.

До столиці він прилетів напередодні. В Києві Возняк лише на 2 дні. Програма – насичена. На форумі його виступу чекає повна зала Палацу Спорту.

Свій візит в Україну Стів Возняк розпочав не з традиційної прогулянки історичним центром столиці, а з Гостомеля. Засновник Apple приїхав подивитись на літак «Мрія» – один з найбільших в світі.

На борту «Мрії» Возняк нагородив кращих білих хакерів. Тих, що працюють на кібербезпеку у всьому світі. Вони прилетіли в Україну на форум. 23 річний пакистанець Шахмір в Топ-3 кращих у світі. Такі, як Шахмір займатимуться кібербезпекою нашої країни. Приватні інвестори хочуть збудувати в Україні кіберцентр. 

«Посягання на кібербезпеку завжди завдає шкоди й економіці країни. Виходячи з цього треба вибудовувати захист. Немає лише технологічного способу захиститись від кібератак. Має бути комплекс методів держави», – розповідає співзасновник компанії Apple Стів Возняк.

Навчити та мотивувати талановиту молодь – разом із дружиною Возняк тепер вважає однією з найважливіших справ життя.

На зустрічі він радить бути чесними та допомагати людям за можливості. А ще ніколи не працювати просто за гроші, а робити справу, яка розважає, цікавить та захоплює. Й тоді інноваційні ідеї не забаряться.

Раніше повідомлялося, що компанії Apple, Google і Microsoft очолили рейтинг найдорожчих брендів світу в 2017 році.

Згідно зі звітом, вартість лідера рейтингу – бренду Apple зросла на 3%, до $184,15 млрд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: