Справа вбивства Шеремета: винесено понад 97 судових рішень

Справа вбивства Шеремета: винесено понад 97 судових рішень
Павло Шеремет

Деканоїдзе запевнила, що розслідування справи не припинялося

Розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета триває, у справі винесено понад 97 судових рішень. Про це повідомила керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе і її заступник, начальник кримінальної поліції Вадим Троян на спільній прес-конференції сьогодні в Києві.

«Якщо буде якась нова інформація – ви будете першими, хто дізнається про цю інформацію. Але в жодному разі ви не подумайте, що хтось зупинив роботу на якомусь етапі. Бо така дуже масштабна справа за собою тягне дуже серйозний комплексний підхід: це опитування людей, технічна та оперативна робота», - заявила Деканоїдзе.

«Поки що, на жаль, новини ми не можемо розповісти, але що стосується напряму роботи – то вона в жодному разі не припинилася», - додала вона.

У свою чергу Троян прокоментував інформацію про нібито причетність бійців добровольчих батальйонів до вбивства Шеремета: «Питання не в тому, причому тут добровольчі батальйони? Вони (журналісти – Ред.) зайшли на судовий сайт, там рішень – більш як 97 і є ще інші, взяли 3 рішення суду - про це добровольці (причетні)! А решту чому не показали?! Це захотілося конкретній людині так написати, ну, значить, так захотілося, чи хтось попросив», - сказав він.

25 жовтня Троян заявив, що Німеччина надасть інформацію щодо розслідування вбивства Шеремета.

Нагадаємо, 20 липня вранці в центрі Києва внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Трагедія сталася на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. 

За фактом загибелі Шеремета прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Згодом ЗМІ виклали відео з моментом начебто закладення вибухівки під автомобіль, у якому загинув журналіст Павло Шеремет.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: