Справу Войцеховського почнуть розглядати 11 вересня

Справу Войцеховського почнуть розглядати 11 вересня
Скандальновідомий Анатолій Войцеховський

Войцеховський є одним з найбільш скандальних забудовників столиці

Деснянський райсуд Києва 11 вересня проведе підготовче засідання в справі скандального забудовника Анатолія Войцеховського. Про це повідомляють «Українські новини» з посилання на адвоката Войцеховського Юліана Волошина.

Час початку засідання він не назвав.

Волошин нагадав, що стосовно його підзахисного діє запобіжний захід у вигляді застави 14 мільйонів гривень, які він раніше вніс.

Войцеховський обвинувачується в несплаті 12,5 мільйона гривень податків, створенні організованої злочинної організації й заволодінні 2,6 мільйона гривень при будівництві житлового комплексу "Перлина Троєщини" у столиці.

Як відомо, у грудні 2016 року Генпрокуратура направила до Деснянського райсуду Києва кримінальне провадження стосовно афериста Войцеховського.

У ніч на 17 липня 2016 року Печерський суд Києва призначив забудовнику запобіжний захід у вигляді двох місяців ув'язнення з можливістю вийти під заставу у 14 мільйонів гривень. Прокуратура вимагала 50 мільйонів застави. 

27 липня стало відомо, що Войцеховський вийшов під заставу, хоча раніше адвокат заявляв, що в його підзахисного немає таких грошей.  

Забудовника звинувачують в ухиленні від сплати податків на суму 12,5 мільйона гривень, створенні організованої злочинної групи і інших злочинах.

Через будівельну аферу Войцеховського 10 тисяч українців можуть залишитися без квартир та грошей (це вшестеро більше, ніж інвесторів піраміди «Еліта-центр»).  

У власності Войцеховського перебуває 21 квартира по всьому Києву, 5 приміських будинків, ферма з рестораном та приватним зоопарком, близько 50 гектарів землі.

Войцеховський є одним з найбільш скандальних забудовників столиці. 

Столична влада власникам квартир у будинках Войцеховського порадила шукати на зиму інше житло через неможливість підключити ці будівлі до опалення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: