Стала відома вартість квитків на «Євробачення-2017» у Києві

Стала відома вартість квитків на «Євробачення-2017» у Києві
«Євробачення-2017» відбудеться у Києві

Квитки продаватимуть на 9 єврошоу – шість генеральних репетицій, два півфінали і фінал

Сьогодні стали відомі ціни на квитки на пісенний конкурс «Євробачення-2017». Вартість оголосив керівник управління туризму Київської міськадміністрації Антон Тараненко, пише «Минпром».

За його словами, вартість квитків варіюватиметься від 20–30 до 100 євро. Їх продаватимуть на 9 єврошоу – шість генеральних репетицій, два півфінали і фінал.

При цьому, за його словами, початок продажу квитків залежить від двох факторів: перший – коли організатори визначаться із компанією, яка займеться бронюванням і реалізацією квитків.

Другий – коли буде затверджено план схеми залу Міжнародного виставкового центру (МВЦ), де відбудеться конкурс.

«Ціни на квитки формують НТКУ і Європейський мовний союз. Аналізуючи ціни на минулих конкурсах, квитки коштуватимуть від 20–30 до 100 євро. Потрапити на репетиції буде дешевше, а на півфінали і фінал – дорожче», – пояснив Тараненко.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року Київ отримає символічні ключі від «Євробачення». «Ключі» передасть мер цьогорічного господаря «Євробачення» – міста Стокгольм – Карін Ваннгорд.

9 вересня стало відомо, що містом, яке прийме пісенний конкурс «Євробачення-2017», став Київ. Церемонія відкриття конкурсу відбудеться в Софії Київській.

Як повідомлялося, 43 країни, включаючи Росію, мають намір взяти участь у «Євробаченні-2017» в Україні.

Пісенний конкурс «Євробачення-2016» у Стокгольмі виграла українка Джамала з піснею «1944». За результатами голосування національних журі країн – учасниць «Євробачення» і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали. Україна здобула право організувати «Євробачення» наступного року як країна-переможець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: