Стали відомі деталі самогубства соліста Linken Park

Стали відомі деталі самогубства соліста Linken Park
41-річний Беннінгтон був виявлений мертвим в своєму будинку в Каліфорнії

Беннінгтон був знайдений поліцейським нагорі своєї резиденції

У момент самогубства соліст групи Linkin Park Честер Беннінгтон був вдома один. Про це повідомляє TMZ з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Повідомляється, що його сім'я була за містом, він був знайдений поліцейським нагорі в спальні своїй резиденції у Палос-Вердес-Естейтс в окрузі Лос-Анджелес.

Беннінгтон покінчив з собою незадовго до запланованої фотосесії з іншими учасниками групи Linkin Park.

Честер повернувся в Лос-Анджелес в середу з Арізони, де він і його дружина проводили час, однак незабаром повинен був повернутися.

Також повідомляється, що один з його колег по групі з'явився в резиденції незабаром після прибуття поліції.

Соліст американської групи Linkin Park Честер Беннінгтон 20 липня був знайдений мертвимв своєму будинку в передмісті Лос-Анджелеса. За попередніми даними, він покінчив з собою.

Музикант був двічі одружений, у нього залишилося шестеро дітей.

41-річний Беннінгтон був виявлений мертвим в своєму будинку в Палос-Вердес-Естейтс в Каліфорнії близько 9 години ранку за місцевим часом.

У Беннингтона довгі роки були проблеми з алкоголем і наркотиками. В одному з інтерв'ю він заявляв, що подумував про самогубство через сексуальне насильство у дитинстві.

Беннінгтон покінчив з собою в день народження свого друга - лідера групи Soundgarden Кріса Корнелла, який помер 18 травня в одному з готелів Детройта. Судово-медичні експерти підтвердили, що Корнелл теж покінчив життя самогубством.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: