Стали відомі моторошні подробиці вбивства глави «Київобленерго»

Стали відомі моторошні подробиці вбивства глави «Київобленерго»
Глава «Київобленерго» Іван Полив’яний

У поліції кажуть, що будинок Полив’яного не був обладнаний технічними засобами безпеки, а злочинці проникли через паркан

Глава «Київобленерго» Іван Полив’яний, на будинок якого ввечері напали невідомі, помер від задухи. Четверо нападників проникли через паркан і задушили його.

Про це повідомив керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Київській області Микола Жукович, передає Сегодня.

«Підозрюваних ще немає. Нападників було четверо людей. Вони були в масках», – розповів він.

У поліції кажуть, що будинок Полив’яного не був обладнаний технічними засобами безпеки, а злочинці проникли через паркан.

У цей момент Полив’яний був у дворі. Зловмисники зв’язали його та затягли в будинок, де знаходилася його дружина, після чого зв’язали і її. За інформацією поліції, нападники побили подружжя, намагаючись дізнатися, де знаходиться сейф.

«Сейф вони не знайшли, тому чоловіка потягли в іншу кімнату. Уже є попередня судово-медична експертиза. Смерть наступила від механічної асфіксії – його задушили», – додав Жукович.

За словами начальника поліції Київської області Дмитра Ценова, ймовірно, зловмисники не планували вбивати Івана Полив'яного.

«Усі виявлені ознаки вказують на те, що зловмисники не збиралися вбивати господаря, а скоїли злочин із метою заволодіння майном. З місця події нападники викрали ювелірні вироби і незначну кількість грошей», – заявив Ценов.

Нагадаємо, вчора ввечері в селі Білогородка напали на будинок глави Київобленерго Івана Поливяного та забили чоловіка до смерті.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: