Стали відомі подробиці обшуків в Держприкордонслужбі

Стали відомі подробиці обшуків в Держприкордонслужбі

Словацька фірма на українському кордоні вирубила 7663 дерева цінних порід та вивезла їх

Стали відомі подробиці сьогоднішніх обшуків в центральному офісі Державної прикордонної служби, Західному регіональному управлінні і Чопському прикордонному загоні.

Як повідомляє екс-спікер Генпрокуратури Олена Яхно, мова йде про завдані державі збитки у розмірі майже 19 мільйонів гривень. Про це вона написала у своєму Фейсбук.

«Вдалося дещо дізнатися з приводу результатів обшуку в Держприкордонслужбі. Значить, якась словацька фірма прямо на кордоні вирубила 7663 дерева цінних порід ( ясень, дуб і бук). І все це успішно вивезла. Розмір ділянки: довжина - 30 км; ширина - від 5 до 40 метрів. Попередня сума збитків - понад 19 млн грн.», - написала вона.

 «А тепер найцікавіше: саме в цей час за дивним збігом обставин хтось зняв наряди з охорони кордону в трьох районах - Новоселиця, Гута і Великий Березний. Перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк (цей святий чоловік), звичайно ж, нічого не знав. Все робилося без його відома. Він ні сном, ні духом не винен. Ми всі в це відразу повірили

P.S. Ви знаєте, я часто критикую військову прокуратуру, що вони ловлять рибу в чужих ставках, але тут хлопці святу справу зробили. Молодці! Респект!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок в центральному офісі Державної прикордонної служби, Західному регіональному управлінні і Чопському прикордонному загоні проходять обшуки

Помічник голови ДПСУ Олег Слободян у свою чергу сьогодні заявив, що немає ніякої необхідності в проведенні обшуків в офісах Державної прикордонної служби України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: