Стали відомі прізвища політтехнологів Надії Савченко

Стали відомі прізвища політтехнологів Надії Савченко
Народний депутат Надія Савченко

Савченко називає своїх політтехнологів радниками у політиці

Народний депутат Надія Савченко зізналася, що співпрацює з політтехнологами, але виключно у «дружньому руслі». Про це вона розповіла в інтерв’ю «Главкому».

«Я не користуюсь послугами мозгоправів, які називаються політтехнологами та іміджмейкерами. Я не маю на це грошей і не вважаю, що їх треба на це викидати. Співпрацюю із політтехнологами – або це навіть не політтехнологи, а просто люди, які б могли бути радниками у політиці - виключно у «дружньому» руслі: хто до мене нормально ставиться, той може дати мені пораду: «Надю ти зробила так і так, і це було неправильно», - сказала Савченко.

Вона назвала імена своїх політтехнологів: «Це - Сергій Гайдай, Віктор Шишкін, Небоженко, Глузман, Степан Хмара».

За її словами, «це досвідчені люди, а не ті, хто виступає з телеканалів, типу Березовця чи Чорновола».

Савченко також розповіла, що не користується послугами репетиторів. «Так, вчитися ніколи не пізно і розвивати себе потрібно. Але я думаю, що до 30-ти років людина вже повинна всьому навчитись, попрацювати над собою і врешті решт почати працювати», - вважає вона.

За словами Савченко, вона «готовий матеріал» і з неї «пізно щось ліпити». «І всі політтехнологи це визнали, і жоден з них не сказав, що наді мною потрібна якась робота», - зазначила нардеп.

Читайте також першу частину інтерв’ю Надії Савченко «Главкому».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: