Стало відомо, чому Турчинов скасував візит до Брюсселя

Стало відомо, чому Турчинов скасував візит до Брюсселя
Секретар РНБО Олександр Турчинов

Планувалася зустріч Турчинова з генсеком НАТО

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов переніс запланований на середу, 18 жовтня, візит до штаб-квартири НАТО у Брюсселі у зв'язку із загостренням ситуації на сході країни і внутрішньої ситуації в Україні.

«Турчинов відклав візит до Брюсселя у зв'язку з внутрішньою ситуацією і загостренням ситуації на сході», - повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в прес-службі РНБО.

Згідно з анонсом, розміщеному на сайті НАТО, генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг у середу, 18 жовтня, мав зустрітися з Турчиновим. Крім того, секретар РНБО повинен був головувати від української сторони на засіданні Комісії Україна-НАТО.

Раніше стало відомо, що Турчинов переніс візит до штаб-квартири НАТО у Брюсселі.

Як відомо, 17 жовтня в центрі Києва розпочалися масові протести, які майже місяць готували «Рух нових сил», «Самопоміч», «Громадянська позиція», «Свобода», «Національний корпус», «Громадський контроль», «Демальянс», Автомайдан, громадські організації «Чесно», «Реанімаційний пакет реформ» та інші. Але вони виявилися не таким вже й масовими.

Як повідомляв «Главком», 17 жовтня на перетині вулиць Грушевського і Садової сталися сутички між учасниками акції протесту і правоохоронцями.

Після цього учасники акції протесту почали встановлювати намети біля будівлі Верховної Ради.

Ніч біля Верховної Ради минула спокійно.

Правоохоронці зазначають, що ситуація в місці проведення масових заходів контрольована.

Нагадаємо, учасники акції вимагають внести до порядку денного ВР три питання – скасування депутатської недоторканості, створення Антикорупційного суду та зміни виборчого законодавства (пропорційна система з відкритими списками).

Читайте матеріал «Главкома» Протест 17 жовтня. Перші висновки і підсумки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: