Стало відомо, коли вийде і скільки буде коштувати IPhone 8

Стало відомо, коли вийде і скільки буде коштувати IPhone 8

Apple традиційно випускає свої новітні телефони в перші два тижні вересня

Очікується, що компанія Apple випустить свій iPhone 8 не пізніше 11 вересня 2017 року, а пристрій стане найбільшим і найдорожчим смартфоном за останній час.

Про це повідомляє newsyou з посиланням на The Mirror.

Припущення про швидкий релізі iPhone 8 базуються на останніх чутках і витоках інформації. Apple традиційно випускає свої новітні телефони в перші два тижні вересня, коли в США настає найкращий час для початку сезону різдвяних покупок.

Однак аналітик IGI Securities Мінг-Чи Го, який має досвід отримання точної інформації про продукти Apple, стверджує, що презентація iPhone 8 може бути відкладена до жовтня або листопада через значні оновлення апаратного забезпечення.

Що стосується ціни iPhone 8, то, згідно з останніми даними витоку, вона перевищить позначку в 1000 доларів. Таким чином, апарат стане найдорожчим.

Повідомляється також, що iPhone 8 оснастять новим OLED-дисплеєм, який буде розтягуватися по всій передній частині телефону. Крім цього, пристрій, імовірно, отримає оновлення пам’яті від поточної лінії iPhone 7. А ось вносити серйозні зміни в подвійну лінзову задню камеру Apple, швидше за все, не буде. 

Нагадаємо, з'явилися фото і характеристики остаточної версії iPhone 8, яка вийде восени.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: