Стало відомо, скільки Кличко витрачає на комуналку

Стало відомо, скільки Кличко витрачає на комуналку
Віталій Кличко

Мер Києва заборгував «Київенерго» близько 3,5 тисячі гривень

Мер столиці Віталій Кличко, який живе у двох квартирах на верхніх поверхах і мансарді в будинку на вулиці Хмельницького біля Опери, як і всі кияни, теж отримує платіжки за комуналку. Так, у розпорядженні TheKyiv.Cityопинився документ, який показує, що міському голові в жовтні прийшли рахунки за опалення в сумі майже 2600 гривень (при загальній площі 472 кв. м).

Цю інформацію вдалося підтвердити за допомогою сервісу онлайн-платежів iPay: за першою адресою нараховано 1215,89 грн - за опалення квартири загальною площею 251,8 кв. м. Примітно, що за квартирою зафіксовано борг у сумі 2253 грн і 8 копійок. Загалом Кличко заборгував своєму постачальнику тепла - компанії «Київенерго» - майже 3,5 тис. гривень (3468,97 грн).

З другою квартирою - практично аналогічна ситуація. Як вдалося дізнатися TheKyiv.City, меру було нараховано за опалення 1379,13 грн і борг за попередні місяці - 946,62 грн. Таким чином, щоб розплатитися з тепловиками, йому необхідно заплатити 2325,75 грн.

Відомо, що Кличко вирішив купити цю квартиру після переможного бою в 1999 році, коли завоював чемпіонський титул за версією WBO. До цього він жив на Харківському масиві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: