Стало відомо, як поліція розкрила викрадення дитини у Києві

Стало відомо, як поліція розкрила викрадення дитини у Києві

Один з поліцейських перевіряючи відеокамеру в аптеці Вишгорода, побачив молодих чоловіка і жінку, які підпадають під опис викрадачів

Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розказав, як вдалося знайти викрадену у Києві 2-місячну дитину. Про це він написав у Facebook.

За його словами, після повідомлення про викрадення дитини, по тривозі був піднятий оперативний склад поліції Києва і Київської області.

«Поліцейські кинулися перевіряти сотні відеокамер розташованих в громадських місцях, в торгових центрах, АЗС, зупинках транспорту. Особливу увагу було приділено аптекам і дитячим магазинам. Один з поліцейських, перевіряючи відеокамеру в аптеці міста Вишгород, побачив молодих чоловіка і жінку, які підпадають під опис викрадачів. Негайно, вночі був проведений комплекс слідчо-оперативних заходів дозволили встановити особи та місцезнаходження викрадачів», - сповістив Геращенко.

Депутат додав, що завдяки слідчо-оперативним заходам зловмисників вдалося затримати у суботу близько полудня.

Як повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець, Київська місцева прокуратура N5 готує підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу для затриманих - тримання під вартою.

Нагадаємо, в п'ятницю о 17:20 в дитячому садочку на пр. Оболонському у Києві викрали двомісячну дівчинку, поки тато забирав старшу доньку.

Одразу після викрадення у поліції підозрювали у вчиненні злочину 30-річного чоловіка. Правоохоронці навіть оприлюднили його прикмети, але пізніше стало відомо, що підозрюваною є жінка. Були оприлюднені її прикмети.

У мережі також було опубліковано відео викрадення дитини, на якому досить добре було видно викрадачку.

Затриманими викрадачами дитини у Києві виявилась сімейна пара.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: