Страховка від Майдану. Відомий політик пояснив, чим бідний народ вигідний для Порошенка

Страховка від Майдану. Відомий політик пояснив, чим бідний народ вигідний для Порошенка

На думку екс-нардепа, заможний народ почне «думати і діяти»

Колишній депутат Верховної Ради, громадський та культурний діяч Олесь Доній в інтерв’ю «Главкому» заявив, що президенту Петру Порошенку наразі вигідно тримати народ за межею бідності. Адже, якщо люди будуть мати нормальне фінансове становище, то у них «з’являється можливість починати думати і діяти».

«Якщо у людини нема коштів, тоді вона всі свої зусилля спрямовує на пошук можливостей для їжі, даху над головою, освіти для дітей та лікування, вона не думатиме про демократію», - вважає Доній.

Колишній нардеп додав, що в нашій історії є приклади, коли саме зубожіння призвело до того, що Україна свого часу опинилася колонізованою Росією.

«У спогадах Махна, які, боюсь, читало радянське керівництво, є таке: постачання людей до армії припинилося в 21-му році, коли почався голод. Тоді чоловіки покидали зброю і почали думати, як прогодувати родину. Аналогічно повстанський рух по всій Україні було знищено остаточно Голодомором, бо голод не спонукає до боротьби, а винищує можливість боротись», - додав Доній.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: