Стрілянина у церкві в США: поліція затримала 25-річного вихідця з Судану

Стрілянина у церкві в США: поліція затримала 25-річного вихідця з Судану
Затримання Емануела Кідеги Семсона

За інформацією свідків, темношкірий чоловік раніше відвідував церкву, на яку скоїв збройний напад

Федеральне бюро розслідувань США почало розслідування обставин і причин збройного нападу на парафіян у церкві міста Антіохія (передмістя Нешвілла, штат Теннессі).

Про це повідомляє Fox News з посиланням на джерела в федеральних органах влади країни.

Поліція впізнала в чоловіку, який відкрив стрілянину, 25-річного Емануела Кідегу Семсона, який в'їхав у США з Судану в 1996 році і отримав пізніше дозвіл на проживання.

За інформацією свідків, темношкірий чоловік раніше відвідував церкву, де моляться в основному білі парафіяни, але потім не з'являвся в ній тривалий час.

Зазначається, що правоохоронці встановили, що за кілька днів до нападу на парафіян Семсон запасся двома пістолетами і приховував обличчя під темною маскою.

Як повідомляв «Главком», одна жінка була вбита, ще вісім людей, включаючи нападника, поранені в результаті стрілянини в американському місті Антіохія в неділю.

Чоловік зі зброєю прибув до церкви рано вранці на синьому позашляховику в масці. Зустрівши парафіянку місцевої церкви, він застрелив її, після чого зайшов в приміщення церкви і почав стріляти по людям, що молились.

До слова, нещодавно у Німеччині чоловік з гвинтівки розстріляв бар: загинули двоє людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: