Стрілянина у Дніпрі: медики розповіли про стан поранених

Стрілянина у Дніпрі: медики розповіли про стан поранених

Фото: Цензор.нет

Поранений нападник в лікарні Дніпра 



Адвокат ветеранів АТО Едмонд Саакян, який постраждав в результаті стрілянини, перебуває у відділенні реанімації

Лікарі розповіли про стан всіх учасників стрілянини в Дніпрі 24 липня.

 Про це заявила заступник головного лікаря Дніпропетровської лікарні ім. Мечникова Олена Гавва в коментарі каналу «112 Україна».

Вона зазначила, що наразі поранений адвокат ветеранів АТО Едмонд Саакян, який постраждав в результаті стрілянини, перебуває у відділенні реанімації. 

«Він зараз перебуває у відділенні реанімації №1. Його стан важкий, але на ранок - з позитивною динамікою. У нього є охорона», - наголосила Гавва.

За її словами, четверо осіб, що напали на бійців АТО, перебувають у лікарні. Зокрема, один з них у важкому стані перебуває в реанімації, стан трьох - середньої тяжкості.

Як повідомляв «Главком», в Дніпрі в понеділок ввечері, 24 липня, сталася перестрілка, загинули двоє людей.

Також відомі імена загиблих: Олексій Вагнер – екс-доброволець 20-го мотопіхотного батальйону 93-ї бригади, Максим Іващук - колишній боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї бригади.

Наразі до лікарні госпіталізовано п’ятьох громадян, які внаслідок події отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Крім того, отримав поранення у живіт відомий адвокат, волонтер, доброволець 20-го мотопіхотного батальйону Едмонд Саакян.

У поліції заявили, що перестрілка в Дніпрі виникла через конфлікт двох сторін, що стосується «економічних інтересів». «Цей конфлікт - виключно економічні інтереси двох сторін: з боку Саакяна (адвокат Едмонд Саакян, - ред.) і його брата і другої сторони, що ми зараз встановлюємо», - сказав начальник кримінальної поліції Дніпропетровської області Олег Грозь.

За фактом смертельної стрілянини у Дніпрі розпочато кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство». Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Фото злочинців дивіться тут: Кривава стрілянина у Дніпрі: загиблі ветерани АТО служили у мотопіхотному батальйоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: