Стрілянина в Дніпрі: стали відомі імена учасників та інші подробиці

Стрілянина в Дніпрі: стали відомі імена учасників та інші подробиці

Нові подробиці трагедії

Сталі відомі імена учасників і подробиці вчорашнього збройного конфлікту в Дніпрі, в результаті якого загинули двоє учасників АТО - Олексій Вагнер і Максим Іващук, повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на джерела в поліції.

Серед учасників конфлікту були:

1. Пабілер Давид Валерійович, 1976 р.н., діагноз: вогнепальне сліпе поранення лівого стегна;

2. Калашников Давид Леонідович, 1981 р.н., діагноз: проникаюче поранення черевної порожнини, вогнепальне сліпе поранення правої сідниці, наскрізне поранення правого колінного суглоба;

3. Лакіза Олександр Костянтинович, 1982 р.н., діагноз: сліпе поранення лівого стегна і лівої гомілки;

4. Ельчіщев Станіслав Дмитрович, 1992 р.н., діагноз: вогнепальний перелом лівої малогомілкової кістки, вогнепальне поранення лівого стегна;

5. Саакян Едмонд Вячеславович, 1966 р.н., діагноз: вогнепальне поранення передньої черевної стінки, наскрізне поранення правої стопи, наскрізне поранення правого колінного суглоба;

6. Іващук Максим Володимирович, 1981 р.н., діагноз: проникаюче вогнепальне поранення черевної порожнини. Від отриманих тілесних ушкоджень помер в лікарні під час надання медичної допомоги.

У поліції повідомили, що оголошений після інциденту оперативний план «Сирена» о 23:10 був скасований у зв'язку із встановленням місцезнаходження автомобіля нападників і осіб, які на ньому пересувалися.

Попередньо правоохоронці встановили, що вчора о 19.00 в ресторані «Д.О.М.», на пр. Гагаріна, 92 відбулася зустріч між двома сторонами. «Після того, як Саакян Е.В. заявив Нохшону Ш.Д. про те, що він не згоден з тим, що винен йому $119 тис. Лакіза А.К., який був присутній на зустрічі, піднявся, відійшов у бік  і зробив телефонний дзвінок», - зазначило джерело.

Приблизно через 5 хв. на літній майданчик ресторану підбігли, орієнтовно, вісім чоловіків, які почали бити братів Саакян, при цьому в руці одного з нападників був револьвер.

У той час, як Едмонд Саакян намагався дістати належав йому травматичний пістолет ПСМР, прозвучала чергу з автомата. Після цього брати Саакян вибігли з літнього майданчика ресторану і сховалися за своїм автомобілем «Тойота Камрі», на якому вони прибули на зустріч. Їм вдалося дістати з нього карабін «Вулкан», зареєстрований на Едуарда Саакяна. За нападником був відкритий вогонь, після чого вони розбіглися.

Під час стрілянини Едмонд Саакян був поранений в живіт. Брат його доправив у лікарню.

У поліції повідомили, що зареєстровано справу за ст. 115 ч. 2 п. 1 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: