Стрілянина з постраждалими у Києві: в поліції розповіли деталі

Стрілянина з постраждалими у Києві: в поліції розповіли деталі
За фактом конфлікту зі стріляниною на столичному Печерську у поліції розпочали кримінальне провадження
Фото: Нацполіція

У результаті стрілянини один із чоловіків госпіталізований з легкими тілесними ушкодженнями обличчя, а інший - з пораненням голови

Голова поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що в результаті стрілянини в центрі столиці один чоловік був госпіталізований з легкими тілесними ушкодженнями обличчя, а інший – з пораненням голови. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Крищенко повідомив, що за фактом конфлікту в поліції почали кримінальне провадження.

«Попередньо встановлено, що між двома бізнес-партнерами – киянином, 1972 року народження, та громадянином іншої держави, 1978 року народження, виник конфлікт, який переріс у бійку», – сказав Крищенко.

За його словами, в подальшому за іноземця заступилися двоє його знайомих.

«У цей момент киянин дістав зброю та кілька разів вистрелив у бік опонентів», – сказав він.

У поліції заявили, що далі іноземець зі своїми знайомими сіли в машину і поїхали в невідомому напрямку. Для розшуку авто в Києві була введена спеціальна поліцейська операція. Менш ніж за годину розшукуваний автомобіль патрульні поліцейські зупинили в Подільському районі.

«В авто перебував чоловік із пораненням голови. Ми встановили його особу. Це – 37-річний уродженець Херсона, який перебуває у розшуку місцевою поліцією за скоєння вбивства», – сказав Крищенко.

За його словами, зараз чоловік перебуває в лікарні під охороною співробітників поліції.

«На місці, де трапилась подія, ми вилучили декілька гільз, травматичний пістолет та дозвільні документи на нього. Киянина госпіталізували з легкими тілесними ушкодженнями», – сказав він.

Раніше поліція повідомила про конфлікт зі стріляниною в центрі Києва.

ЗМІ повідомляли, що невідомий кілька разів вистрілив і поранив чоловіка. Зловмисник втік з місця злочину на автомобілі Mercedes.

Правоохоронці ввели спецоперацію «Сирена».

Нагадаємо, минулого тижня у Києві житель однієї з багатоповерхівок Голосіївського району влаштував стрілянину по перехожих з вікна своєї квартири. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Спецпідрозділ поліції затримав стрілка.

25 травня ввечері на вулиці Стеценка в Києві чотири екіпажі поліції зупинили автомобіль КІА, гонитва за яким була через шість районів столиці. За попередньою інформацією, на ВДНГ відбулась стрілянина між КІА та автомобілем Audi.

У квітні на дорозі під Києвом стався конфлікт між водієм маршрутного автобус та кермувальникам автомобіля «Мерседес». За словами пасажирів, водій маршрутки підрізав «Мерседес». В результаті авто зупинилося і стався словесний конфлікт. Коли закінчилися аргументи, водій автівки дістав зброю та почав стріляти.

На початку травня на Лісовому масиві в Києві водій автомобіля Volkswagen стріляв в автівку «Нива» за зроблене зауваження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: