Стрілянина за участю депутата у Конотопі: поліція відкрила справу за двома статтями

Стрілянина за участю депутата у Конотопі: поліція відкрила справу за двома статтями
Автомобіль депутата Сумської облради неподалік місця стрілянини    
Фото: 05447

Кримінальне провадження відкрито за ст. «Хуліганство» та «Умисне легке тілесне ушкодження»

У Конотопі Сумської області після конфлікту зі стріляниною за участю депутата облради відкрито кримінальне провадження за двома статтями.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції в Сумській області.

«До чергової частини Конотопського відділу поліції одночасно надійшло дві заяви. Одна - від депутата обласної ради про те, що один з жителів Конотопа забрав у нього золотий кулон. Друга - від його «опонента» про те, що сам депутат стріляв у нього з пістолета. Дані заяви було відразу внесено до журналу єдиного обліку», - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що події розгорталися на території місцевої лазні, де між чоловіками саме і виник конфлікт, обставини якого з'ясовує слідство.

 У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 296 ч. 4 КК України «Хуліганство» та ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження». Слідчі дії тривають.

Як повідомляв «Главком», в суботу ввечері міський голова Конотопа Артем Семеніхін повідомив, що п’яний депутат Сумської облради Сергій Демеха домагався дівчини, а потім розстріляв перехожих, які намагались заступитись за неї.

Жителі міста оточили автомобіль депутата до приїзду поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: