Суд арештував підозрюваного у причетності до вбивства Вороненкова

Суд арештував підозрюваного у причетності до вбивства Вороненкова
Ярослава Тарасенка підозрюють у причетності до вбивства Вороненкова

16 червня на Дніпропетровщині прокуратура і поліція проводили слідчі дії у справі про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова

Голосіївський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Ярославу Тарасенку, підозрюваному у причетності до вбивства депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Нагадаємо, сьогодні, 16 червня, на Дніпропетровщині прокуратура і поліція проводили слідчі дії у справі про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Зокрема, правоохоронці провели обшуки, а також доставили до слідчих прокуратури осіб, яких підозрюють у причетності до цього злочину.

Пізніше у прокуратурі Києва повідомили, що затриманому повідомлено про підозру у причетності до вчинення цього злочину.

Нагадаємо, Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва, коли прямував на зустріч з іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим. Екс-депутат отримав кулю в шию, дві в обличчя, одну в живіт і помер на місці. Вбивцею Вороненкова виявився 28-річний екс-боєць Нацгвардії Павло Паршов, уродженець Севастополя, який жив у Дніпрі.

Як повідомив заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко, у кримінальному провадженні про вбивство Вороненкова слідчі встановлюють обставини, що передували злочину, підозру наразі нікому не висунули

Читайте також Вбивство «суперсвідка». Як Україна не вберегла Вороненкова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: