Суд дозволив затримати сина екс-президента Януковича

Суд дозволив затримати сина екс-президента Януковича
Олександр Янукович та Віктор Янукович

Олександра Януковича Генпрокуратура оголосила у розшук

Суд надав дозвіл на затримання сина колишнього президента України Олександра Януковича для приводу його в суд, щоб обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у межах кримінального провадження щодо його причетності до заволодіння «Межигір’ям».

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

«За епізодами, інкримінованими Олександру Януковичу (щодо причетності до заволодіння «Межигір’ям» – ред.), слідством оголошено його розшук та отримано дозвіл суду на його затримання з метою приводу для розгляду клопотання про обрання стосовно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначили у ГПУ.

Нагадаємо, Гененеральна прокуратура України повідомила про підозру сину колишнього президента України Олександру Януковичу у причетності до заволодіння резиденцією «Межигір’я». йому, зокрема інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 205, (організація створення фіктивних підприємств з метою прикриття незаконної діяльності, що заподіяло велику матеріальну шкоду державі), ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191 (пособництво у заволодінні державним майном в особливо великих розмірах службовою особою шляхом зловживанням своїм службовим становищем), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 209 (пособництво в легалізації майна, одержаного злочинним шляхом) КК України.

Читайте також матеріал Главкому: Як «віджимали» «Межигір’я». 10 державних діячів, які допомагали Януковичу (ДОКУМЕНТИ)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: