Суд обирає новий запобіжний захід Розенблату

Суд обирає новий запобіжний захід Розенблату
Нардеп Борислав Розенблат

У засіданні суду оголошено перерву до 20:00

Солом'янський районний суд Києва оголосив перерву до 20:00 у розгляді клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про покладання на підозрюваного народного депутата Борислава Розенблата процесуальних обов'язків для того, аби адвокати змогли із цим клопотанням ознайомитися. Про це повідомив прокурор САП Віталій Кравець.

«...Ми виконали технічну функцію і замінили клопотання. Якщо раніше було клопотання про продовження обов'язків, які закінчилися, то тепер ми подали клопотання про покладення на нього нових обов'язків... Відповідно до закону, у разі такої дії, сторона захисту має гарантовані три години, щоб підготуватись до нового розгляду, суд надав ці три години», - сказав УНН прокурор САП.

Від також додав, що о 20:00 суд продовжить розгляд клопотання.

Як повідомлялося, сьогодні об 11 годині ранку в аеропорту «Київ» (Жуляни) співробітниками НАБУ був затриманий Розенблат, який збирався вилетіти за кордон.

Сам нардеп стверджує, що має повне право виїжджати на межі країни. За його словами, він попередив НАБУ про намір виїхати на три дні за кордон.

У прес-службі НАБУ повідомили, що детективи не затримували Розенблата, а проводили з ним слідчі дії.

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура припустила, що підозрюваний у хабарництві депутат Верховної Ради Борислав Розенблат після закінчення терміну дії запобіжного заходу може втекти за кордон.

Нагадаємо, строк дії запобіжних заходів стосовно Розенблата закінчився 16 жовтня. Суд не продовжив зобов’язання, покладені на нардепа, зокрема, - носити електронний браслет стеження, а також заборону виїжджати за кордон.

Читайте матеріал «Главкома» Життя без недоторканності. Як «бідують» Онищенко, Довгий, Розенблат та Новинський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: