Суд обирає запобіжний захід поліцейському, якому інкримінують умисне вбивство в Кривому озері

Суд обирає запобіжний захід поліцейському, якому інкримінують умисне вбивство в Кривому озері

Ляхвацкій заявив, що з обвинуваченням згоден частково

Суд розпочав обрання запобіжного заходу третьому підозрюваному у вбивстві жителя Кривого Озера сержанту поліції Денису Ляхвацькому, пише «Новости N».

Раніше обидва підозрюваних, запобіжний захід яким обрали раніше, заявили, що саме Ляхвацкій стріляв в загиблого Олександра Цукерман.

У суді було відзначено, що у підозрюваного двоє дітей - одному три роки, іншому один місяць і п'ять днів. Ляхвацкій заявив, що з обвинуваченням згоден частково. Так, за ч. 3 ст. 365 КК України (Перевищення влади або службових повноважень) згоден, а за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) - ні. Крім того, від докладних свідчень підозрюваний відмовився, посилаючись на погане самопочуття.

В ході розгляду справи адвокат Ляхвацкого заявила, що її підзахисний був незаконно затриманий з 10 ранку сьогоднішнього дня, тобто ще до оголошення про підозру. У зв'язку з цим вона подала скаргу.

Суддя пішов до дорадчої кімнати для винесення рішення про запобіжний захід для підозрюваного.

Нагадаємо, в ніч з вівторка на середу, 24 серпня в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області стався конфлікт між водієм таксі і 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські і затримали Цукермана. Очевидці заявили, що при затриманні правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також стріляли. Внаслідок цього 32-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення. Зараз затримані шестеро поліцейських. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: