Суд оголосив час винесення рішення у справі «прориву Саакашвілі»

Суд оголосив час винесення рішення у справі «прориву Саакашвілі»
Михайло Саакашвілі в суді 18 вересня

На засіданні присутні адвокати Саакашвілі, сам він на засідання суду не з‘явився

Сьогодні, 22 вересня, о 21:00 Мостиський районний суд Львівської області винесе рішення у справі щодо незаконного перетину українського кордону екс-головою Одеської ОГА, колишнім президентом Грузії Михайлом Саакашвілі. Про це на засіданні суду заявив суддя Юрій Білоус, після чого суд пішов у дорадчу кімнату.

«Суд йде в дорадчу кімнату для вирішення даного протоколу по суті, і рішення буде оголошено сьогодні о 21.00», - зазначив суддя.

На засіданні присутні адвокати Саакашвілі, сам він на засідання суду не з‘явився.

На своїй сторінці у Facebook Саакашвілі повідомив, що «вирішив не скасовувати свої зустрічі з людьми в Черкасах, бо саме цього і прагне влада - вимотати нас судовими справами, щоб у нас не було можливості спілкуватися з народом». 

Нагадаємо, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі перейшов польсько-український кордон ввечері 10 вересня. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. 

Генпрокурор пообіцяв притягнути до відповідальності організаторів прориву кордону в «Шегинях» та заявив, що прихильники Саакашвілі знищують державу. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Саакашвілі натомість заявляє, що він і його прихильники не порушували закон на пункті пропуску «Шегині».

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура України не має планів щодо арешту або екстрадиції екс-глави Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: