Суд оголосив перерву у справі Насірова

Суд оголосив перерву у справі Насірова
Засідання у справі Насірова
Радіо свобода

Засідання у справі Насірова розпочнеться 27 квітня о 9:45

У засіданні Солом’янського суду Києва, який має розглянути клопотання про продовження запобіжного заходу для відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, оголошено перерву.
Про це повідомляє кореспондент «Главкому».
Суд пропонував перенести розгляд на 9 ранку четверга. Але адвокати наполягали на розгляді справи зараз, мотивуючи це тим, що сьогодні має бути оперативне втручання у Насірова.
Суддя Вікторія Кицюк попросила адвокатів  надати документ, який би доводив, що вранці запланована операція і через це не можна перенести засідання на ранок. Адвокати не змогли надати офіційне підтвердження запланованої операції і суддя оголосила перерву у засіданні.

У разі неявки Насірова на судове засідання, до нього будуть застосовані заходи, передбачені кримінально-процесуальним кодексом.

Що ж до операції адвокати сказали, що розголошувати відомості, відомі їм від Насірова, вони не можуть.

Сам чиновник сказав, що буде консультуватися з лікарями, але повідомити, про яке оперативне втручання мова йде, він не може.

Як повідомлялося, Насіров, який прибув на засідання суду, заявив журналістам, що тікати не планує і не планував. «Тому це затримання було незаконним. Жодних підстав мене заарештовувати не було», – сказав він.

Також Насіров розповів, що після завершення справи планує повернутися до роботи на посаді голови ДФС і що йому поки що не повернули паспорти.

Нагадаємо, Солом’янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави, яку за нього внесла дружина.

10 квітня Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру України внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за заявою колишнього головного податківця Романа Насірова і розпочати досудове розслідування проти детективів НАБУ.

Усі подробиці скандальної справи Насірова читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: