Суд переніс розгляд апеляції на арешт Єфремова

Суд переніс розгляд апеляції на арешт Єфремова

Оскільки тільки сьогодні до суду надійшов текст апеляційної скарги, розгляд переноситься на 10 серпня

Апеляційний суд Києва переніс на 10 серпня розгляд скарги на ухвалу Печерського районного суду Києва, який обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для колишнього народного депутата Олександра Єфремова за підозрою у сприянні створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР». Про це повідовив головуючий суддя Віктор Глиняний, передає УНН.

Глиняний поінформував, що оскільки тільки сьогодні до суду надійшов текст апеляційної скарги, розгляд переноситься на 10.00 10 серпня.

Нагадаємо, 1 серпня Печерський районний суд міста Києва застосував до Єфремова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 28 вересня без права внесення застави.

30 липня слідчими Генеральної прокуратури спільно з СБУ  Єфремова було затримано в аеропорту «Бориспіль». Він підозрюється у вчиненні ряду кримінальних правопорушень, а саме: у заволодінні майном «Луганськвугілля» шляхом зловживання службовим становищем, за ч. 5 ст. 191 КК України; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, за ч. 3 ст. 110 КК України; у вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР», за ч. 1 ст. 258-3 КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: