Суд переніс розгляд справи проти Ляшка на 21 липня

Суд переніс розгляд справи проти Ляшка на 21 липня

Фото: Олег Ляшко

Фото: РБК-Украина

Суд у справі Ляшка має намір заслухати колишнього керівника видання «Політика»

Печерський районний суд Києва переніс розгляд протоколу про адміністративне правопорушення про можливе поєднання головою фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олегом Ляшком депутатства і керівництва закритим акціонерним товариством «Редакція газети «Політика» на 21 липня. Про це він повідомив Ляшка після засідання суду у вівторок, передають Українські Новини.

Зазначимо, що на ньому планується заслухати пояснення керівника правління ЗАТ «Редакція газети «Політика» Олега Микляєва. За словами Ляшка, у 2006 році саме Микляеву він передав компанію в управління.

Початок засідання заплановано на 10:00.

Нагадаємо, сьогодні, 18 липня, Печерський районний суд Києва розглядав справу проти голови Радикальної партії Олега Ляшка. Його звинувачують у тому, що він нібито в 2006 році незаконно суміщав роботу депутата у Верховній Раді і керував одним з видань, яке зараз не працює.

Зазначимо, що раніше ЗМІ повідомляли, що НАПК просить суд оштрафувати Ляшка на 6,8-11,9 тис. грн за суміщення депутатства з керівництвом газетою «Політика» і неправдиві пояснення.

Також в НАПК встановили, що Ляшко у 2006-2016 роках входив у виконавчий орган компанії і продовжує входити до складу правління ЗАТ. У свою чергу, Ляшко заперечує поєднання депутатства з керівництвом компанією.

Як повідомлялося, у вівторок під Печерським судом у Києві сталася сутичка депутатів від Радикальної партії Ігоря Мосійчука і від БПП Сергієм Капліним.

Мосійчук заявив, що «червонопикі найманці олігархів» влаштували провокацію, тому він «дав їм звіздюлей» і «заплював пику Капліну». Радикал також сфотографувався з прапором соціалістів, по якому потоптався.

Згодом депутат від БПП Сергій Каплін заявив, що звернеться до Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро із заявами про побиття своїх активістів у Києві.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: