Суд розгляне апеляцію на арешт екс-міністра Лавриновича

Суд розгляне апеляцію на арешт екс-міністра Лавриновича

Апеляційна скарга розглядатиметься 27 вересня

Апеляційний суд Києва розгляне апеляційну скаргу на рішення суду про арешт екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича 27 вересня о 14:00.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив адвокат Лавриновича Євген Солодко.

«Апеляційна скарга розглядатиметься 27 вересня на 14:00», – сказав Солодко. 

Раніше повідомлялося, що захист екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича оскаржив рішення суду, яким йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Також, за словами адвоката, захист подав заяву в прокуратуру про притягнення до кримінальної відповідальності прокурора й слідчого за свідомо незаконне притягнення екс-міністра до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, 15 вересня Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і обрав для екс-міністра юстиції України Олександра Лавриновича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном до 2 листопада. Повідомлялося, що екс-міністр ще не визначився, чи оскаржуватиме рішення.

Згодом Лавринович прокоментував свій арешт.

Як відомо, колишньому міністру юстиції України Олександру Лавриновичу повідомлено про підозру за ч.1 ст.109 КК України, яка передбачає обрання запобіжного заходу тільки у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: