Суд розгляне «тарифну справу» 23 листопада. У Тимошенко кажуть про цирк на процесі

Суд розгляне «тарифну справу» 23 листопада. У Тимошенко кажуть про цирк на процесі

Суд вийшов із письмового провадження та призначив судовий розгляд справи на 23 листопада

Окружний адміністративний суд Києва у справі про оскарження тарифів на природний газ вийшов із письмового провадження та призначив судовий розгляд справи на 23 листопада. Про це повідомляє прес-служба суду.

«Суд ухвалив відповідне рішення, зважаючи на ту обставину, що представник Кабінету міністрів України подав клопотання про проведення товарознавчої експертизи, яке перешкоджає подальшому розгляду та вирішенню справи в порядку письмового провадження», – йдеться у повідомленні.

У свою чергу, прес-секретар Тимошенко Марина Сорока повідомила на своїй сторінці в Facebook, що у «тарифному суді» влаштували цирк. «Цирк у тарифному суді «Юлія Тимошенко проти НКРЕКП». За півгодини до початку якихось студентів через чорний вхід завели до судової зали, щоб для журналістів та представників позову не було місця. Справа Януковича живе та процвітає. Нічого не змінилося», - написала вона та виклала фото із зали суду.

Як відомо, до Окружного адміністративного суду міста Києва звернулися лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, Громадська організація «Тарифна мобілізація», про скасування постанови Кабінету міністрів щодо підвищення тарифів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: