Суд розгляне запобіжний захід для Розенблата у вівторок

Суд розгляне запобіжний захід для Розенблата у вівторок
Борислав Розенблат

Засідання суду розпочнеться о 10:00

Солом'янський районний суд Києва 18 липня розгляне клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу для виключеного з фракції «Блок Петра Порошенка» народного депутата Борислава Розенблата.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці прес-центру Судової влади у Фейсбуці.

«Клопотання про обрання запобіжного заходу Бориславові Розенблату буде розглянуто Солом'янським районним судом міста Києва за адресою: вул. Полковника Шутова, 1», - повідомляє прес-центр.

Засідання суду розпочнеться о 10:00. Суддя - Світлана Кушнір. 

Як відомо, 13 липня Розенблату і Полякову вручили підозри і викликали на допит. При чому Поляков перед допитом раптово захворів.

Нагадаємо, 11 липня Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Максима Полякова, але відмовила ГПУ в затриманні та арешті нардепа.

Депутати підтримали подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата, проте на затримання та арешт Розенблата в Ради не вистачило голосів.

САП і НАБУ розслідують провадження стосовно Розенблата та Полякова щодо видобутку бурштину

За інформацією НАБУ, детективи Бюро у співпраці з ФБР через спецагента під прикриттям зафіксували, як вказані народні депутати через наближених осіб протягом декількох місяців отримували від представника іноземної компанії «заохочення» на суму близько $300 тис.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: