Суд у Києві готовий допитати Януковича у режимі відеоконференції

Суд у Києві готовий допитати Януковича у режимі відеоконференції
Віктор Янукович

Суд у Києві отримав згоду від російської сторони на проведення допиту в режимі відеоконференції

Святошинський районний суд м. Києва має технічну можливість провести в режимі відеоконференції допит екс-президента України Віктора Януковича, а також колишнього командувача внутрішніх військ Станіслава Шуляка у справі п'ятьох екс-бійців спеціального полку спецпризначення МВС «Беркут».

Про це на початку засідання Святошинського райсуду Києва заявив головуючий у справі екс-«беркутівців» суддя Сергій Дячук.

Суддя підкреслив, що ростовський суд також повідомив про готовність Януковича і Шуляка взяти участь у допиті в режимі відеоконференції. Читайте також У ГПУ підтвердили, що допит Януковича заплановано на 25 листопада За словами судді, Святошинський райсуд має технічну можливість провести цей допит в режимі відеоконференції.

«Суд інформує, що підтвердження отримано судом, і вчора відбулося тестування системи для відеоконференції. На наступному судовому засіданні 24 листопада буде вирішуватися питання про зміну порядку дослідження доказів у зв'язку з цією інформацією», - сказав суддя.

Раніше адвокат Януковича Віталій Сердюк заявляв, що допит Януковича в режимі відео-конференції у справі п'ятьох екс-бійців спеціального полку спецпризначення МВС «Беркут» запланований на 25 листопада.

За словами захисника, Святошинський суд отримав відповідь від російської сторони щодо згоди на проведення такого допиту. І на сьогодні питання лише у забезпеченні технічної можливості з боку Святошинського суду організувати відеоконференцію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: