Суд в окупованому Криму заарештував ще двох «українських диверсантів»

Суд в окупованому Криму заарештував ще двох «українських диверсантів»

Підозрювані пробудуть під арештом два місяці

Підконтрольний Росії Київський районний суд Сімферополя заарештував ще двох фігурантів справи про «підготовку диверсій» на об'єктах інфраструктури Криму. Про це повідомили РИА Новости в суді.

«Затримано та заарештовано ще двох українських диверсантів», – сказали в суді.
Один із заарештованих – нібито полковник Головного розвідуправління України Олексій Стогній, другий – український офіцер Гліб Шаблій.

У суді пояснили, що «українських розвідників» було заарештовано минулого тижня, проте відомо про це стало лише в понеділок.

Судове засідання відбулось у закритому режимі, підозрювані пробудуть під арештом два місяці.

Повідомляється, що російські спецслужби нібито встановили їхній зв'язок із трьома «диверсантами», яких затримали раніше.
«Всі п'ятеро затриманих є учасниками однієї диверсійної групи, що діє в Севастополі», – наголосив співрозмовник агентства.
За даними російського слідства, «українські розвідники» працювали в Криму під прикриттям. Вони нібито вели спостереження за об'єктами Чорноморського флоту, а також планували диверсії на інфраструктурних об'єктах.

Нагадаємо, у ФСБ РФ заявили про нібито затримання 9 листопада в Севастополі учасників «диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України», які начебто планували «організацію диверсійних акцій на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення півострова Крим».

У Міністерстві оборони України спростували цю інформацію ФСБ Росії, заявивши, що ФСБ перетворилася на фабрику брехні.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України також спростувало інформацію ФСБ РФ про те, що в Севастополі нібито було затримано співробітників ГУ.

Як повідомлялося, підконтрольний Кремлю Ленінський районний суд окупованого Росією Севастополя заарештував на два місяці трьох «членів диверсійної групи Міноборони України».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: