Суд відмовив адвокатам Єфремова у відводі трьох суддів

Суд відмовив адвокатам Єфремова у відводі трьох суддів
Колишній керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов

Апеляційний суд Києва переніс на 18 жовтня розгляд апеляційної скарги адвокатів на рішення Печерського райсуду Києва про продовження арешту для Олександра Єфремова

Апеляційний суд Києва не задовольнив клопотання захисника колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про відвід трьох суддів з колегії суддів, що розглядає скаргу адвокатів на продовження тримання під вартою Єфремова. Про це повідомив головуючий суддя Іван Рибак.

«У задоволенні заяви захисника… про відвід суддів Глиняного, Масенка, Рибака… відмовити», - оголосив рішення головуючий суддя.

Він пояснив, що той факт, що троє суддів вже розглядали раніше апеляцію у справі Єфремова не може свідчити про їхню упередженість і необ’єктивність.

Також Апеляційний суд Києва переніс на 18 жовтня розгляд апеляційної скарги адвокатів на рішення Печерського райсуду Києва про продовження арешту для колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Нагадаємо, 27 вересня Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці, до 24 листопада, без можливості внесення застави для колишнього народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова.

30 липня 2016 року слідчими Генеральної прокуратури України спільно з СБУ О.Єфремова було затримано в аеропорту «Бориспіль».

Його підозрюють у вчиненні ряду кримінальних правопорушень, а саме: у заволодінні майном «Луганськвугілля» шляхом зловживання службовим становищем, за ч. 5 ст. 191 КК України; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, за ч. 3 ст. 110 КК України; у вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР», за ч. 1 ст. 258-3 КК України.

Читайте також матеріал «Главкома»: «Єфремов по телефону тиснув на слідство, а у його сина знайшли 33 млн франків у Швейцарії».

Крім того, як з’ясував «Главком», офіс Партії регіонів продають за 400 мільйонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: