Суд відпустив під особисте зобов’язання фігуранта бійки під час концерту Білик в Одесі

Суд відпустив під особисте зобов’язання фігуранта бійки під час концерту Білик в Одесі
Заворушення на концерті Ірини Білик в Одесі

Представник прокуратури наполягав на домашньому арешті для активіста

Малиновський районний суд Одеси суд в п’ятницю обрав міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання лідеру громадської організації «Вуличний фронт» Дем'яну Ганулу.

Чоловік 8 червня був учасником акції проти виступу співачки Ірини Білик і підозрюється у тому, що вдарив тоді поліцейського.

Як повідомляє «Уніан», представник прокуратури наполягав на домашньому арешті, оскільки вважає, що Ганул може чинити тиск на потерпілого, свідків і «зробити інші кримінальні злочини».

Адвокат, у свою чергу, стверджував, що більшість свідків події - поліцейські, на яких його підзахисний не зможе чинити тиск.

В результаті суд постановив відпустити Ганула під особисте зобов'язання.

Нагадаємо, одеський виступ Ірини Білик, про скасування котрого спочатку повідомлялося, все ж таки відбувся 8 червня та ознаменувався конфліктом.

В Одесі за фактом сутичок з активістами поліція відкрила два кримінальні провадження.

Ірина Білик після концерту заявила, що її шанувальники хвилювались через можливу провокацію

Раніше, в Одесі представники ряду патріотичних організацій мітингували біля нічного клубу «Ібіца» в Аркадії, де був запланований концерт співачки Світлани Лободи. Згодом організатори концерту скасували захід в Одесі через протести.

Як повідомлялось, низка українських артисти засвітилися в Росії на пафосній музичній премії RU TV. Серед них Лобода, «Время и Стекло», «Гриби» та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: