Суд заборонив Шуфричу-молодшому керувати автомобілем

Суд заборонив Шуфричу-молодшому керувати автомобілем
Нестор Шуфрич-молодший

Суд на 2 місяці обмежив сина Нестора Шуфрича у праві керування транспортом

Шевченківський районний суд Києва обмежив на два місяці Нестора Шуфрича-молодшого, який скоїв ДТП у центрі столиці, у праві керувати автомобілем. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

«За клопотанням столичної прокуратури суд на 2 місяці обмежив підозрюваного у ДТП на Шота Руставелі у праві керування транспортом. Таке рішення Шевченківський райсуд столиці ухвалив на засіданні у четвер, 7 вересня», - написала вона.

Нагадаємо, 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалого з численними травмами було госпіталізовано.

Постраждалому першу допомогу надав син головного рабина України Моше-Реувена Асмана Мендель Асман.

29 серпня поліція оголосила підозру Нестору Шуфричу-молодшому.

Суд відпустив Шуфрича-молодшого на поруки батька.

На Шуфрича-молодшого поклали низку зобов'язань: прибувати на виклики прокурора та слідчих, повідомляти про зміну місця проживання, здати документи для виїзду за кордон.

Прокуратура просила суд призначити Шуфричу цілодобовий домашній арешт, щоб він не зміг уникати слідчих дій і впливати на свідків.

Читайте також інтерв’ю «Главкома»: Мендель Асман, який врятував постраждалого від наїзду сина Шуфрича: В Ізраїлі у кожній третій автівці лежить сумка першої допомоги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: