Суд зняв звинувачення з бійців «Правого сектора» у справі про стрілянину на Закарпатті

Суд зняв звинувачення з бійців «Правого сектора» у справі про стрілянину на Закарпатті

Всім добровольцям зарахували терміни як відбуті

Мукачівський міськрайонний суд зачитав вирок бійцям «Правого сектора», підозрюваним у резонансній стрільбі 11 липня 2015 на Закарпатті, повідомляє Mukachevo.net.

Мова йде про Бурчу Володимира Володимировича, Деяка Сергія Васильовича, Мунчака Романа Івановича та Горбенко Родіона Ігоровича, яких звинувачували у низці тяжких злочинів.

«В ході судового засідання стало відомо, що з добровольців зняли низку звинувачень, через відсутність доказів: бандитизм, погрози вбивством та блокування шляхів в епізоді АЗС», - повідомляє видання.

Як стало відомо зі слів суддів Мукачівського міськрайонного суду, на даний момент бійці «Правого секктору» вже відбули ув'язнення, яке зараховується як 3 роки і 8 місяців, за т. зв. законом Савченко, коли 1 день в ІТТ зараховується за 2 дні в'язниці.

«Іншими словами, всім 4-м підозрюваним зарахували терміни як відбуті, але вирок може бути оскаржено представниками державного обвинувачення», - пише видання.

Як відомо, у Мукачеві 11 липня 2015 року сталася стрілянина. Конфлікт виник між учасниками «Правого сектора» і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо. За версією представників «ПС», Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки «Правий сектор» почав заважати потоків контрабанди. В результаті інциденту в Мукачево постраждало 14 осіб, загинули троє.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: