Суд звільнив з-під варти власника згорілого під Києвом будинку для осіб похилого віку

Суд звільнив з-під варти власника згорілого під Києвом будинку для осіб похилого віку

Підприємця відпустили через несвоєчасне вручення підозри.

Броварський районний суд вирішив звільнити з-під варти власника згорілого будинку для осіб похилого віку Олега Дмитренка. Про це повідомляє «112 Україна».

«Суд звільнив з-під варти Олега Дмитренка. Його відпустили, тому що йому несвоєчасно вручили підозру. Проте засідання з обрання йому запобіжного заходу триває. Прокурори наполягають на продовженні під вартою. Кажуть, підозрюваний отримував прибуток від підприємницької діяльності. Тому мав кожні півроку перевіряти пожежну безпеку в цьому будинку. Сам підозрюваний не вважає себе винним і обіцяє допомагати родичам загиблих», – зазначив кореспондент.

Нагадаємо, пожежа в будинку престарілих в Літочках виник вночі 29 травня близько 3:43.

Спочатку до гасіння пожежі були залучені місцеві пожежні команди з найбільш близько розташованих населених пунктів. Всього на місці події працювало 28 одиниць техніки та понад 150 осіб.

За інформацією ДСНС, пожежу було локалізовано о 5:25 і ліквідовано о 8:25.

Рятувальникам вдалося врятувати 18 людей з 35, які перебували в будівлі. 5 людей з опіками різних ступенів важкості перебувають у лікарні.

На місці пожежі виявлено тіла 17 людей. Пошуки тіл загиблих завершилися близько двох годин дня. У Київській обл. оголошено жалобу за жертвами трагедії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: