Судова реформа: депутати проголосували закон наосліп?

Судова реформа: депутати проголосували закон наосліп?

Нардеп наголосив, що фракції БПП та Опозиційного блоку «провели катастрофічні поправки в кодекси»

Сьогодні депутати Верховної Ради ухвалили закон, який запускає судову реформу. А що саме проголосували нардепи в процесуальних кодексах - ніхто не знає. Про це заявив депутат Сергій Лещенко.

«Голова комітету називає номери близько 60 поправок, які голосують одним скопом. Голова комітету розказує про зміну концепції та якісь казочки під час другого читання на трибуні без конкретних поправок чи тексту - і за це голосують одним голосуванням», - пише він у Фейсбук.

«Окрім забезпечення узурпації судової влади, іі закриття від суспільства, підвищення ставок судового збору та надання корумпованим підконтрольним суддям величезних надповноважень, вони ще надають можливість через поправки Радикальної фракції закрити усі кримінальні справи проти «Опоблоку», колишніх регіоналів та тих, хто наразі проходить по кримінальним справам проти «майданівців», - пише Лещенко.

Він також наголосив, що саме фракції БПП та Опозиційного блоку «провели катастрофічні поправки в кодекси». 

Як відомо, за цей законопроект проголосувало 234 нардепи. Опозиційний блок «дав» за нього 24 голоси.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому законопроект №6232 про внесення змін до низки кодексів, який запускає судову реформу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: