Суд у справі головного санлікаря триває. Свідчення дала колишня дружина чиновника

Суд у справі головного санлікаря триває. Свідчення дала колишня дружина чиновника
rian.com.ua

Екс-дружина Протаса каже, що якщо його затримають, вона сама не впорається з вихованням дітей

У Солом'янському районному суді Києва після перерви поновилося засідання у справі в. о. голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України Святослава Протаса, повідомляє телеканал «112 Україна».

«Судове засідання поновилося. Зараз слухають свідка, якого представила сторона захисту. Це колишня дружина Протаса, з якою вони проживають фактично на одній території, виховують трьох спільних дітей. Вона каже, що якщо Протаса затримають, то вона сама не впорається з вихованням дітей, також необхідно допомагати свекрусі», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, прокуратура просить суд обрати Протасу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із правом внесення застави в сумі 413 тис. грн.

Раніше стало відомо, що за організацію схеми з розкрадання держкоштів затримано головного санітарного лікаря України Святослава Протаса. У глав ще 19 обласних СЕС проводяться обшуки, їх допитують. Протас тимчасово виконує обов'язки голови ДержСЕС з жовтня 2014 року. Разом з ним було затримано начальника департаменту Санітарної служби України Чепурного.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: