Супутникові знімки США не зафіксували вибуху на борту єгипетського авіалайнера

Супутникові знімки США не зафіксували вибуху на борту єгипетського авіалайнера

Аналіз знімків, зроблених американськими супутниками, поки не підтверджує версію про вибух на борту зниклого над Середземним морем літака A320 авіакомпанії EgyptAir

Зараз влада США не виключає жодних можливих причин авіакатастрофи, в тому числі механічні пошкодження, терористичний акт або навмисні дії пілота або екіпажу. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела в кількох відомствах США.

Співрозмовники агентства пояснили, що даний висновок є результатом попереднього вивчення супутникових знімків.

Раніше міністр цивільної авіації Єгипту Шериф Фатхі заявив, що ймовірність теракту на борту A320 вище, ніж вірогідність технічної несправності.

Як повідомляв УНІАН, літак A320, що належить єгипетській авіакомпанії EgyptAir, зник з екранів радарів. На борту були 66 осіб.

Авіакомпанія також уточнила, що літак зник на висоті близько 11 кілометрів в 2:45 за місцевим часом, після того, як увійшов у повітряний простір Єгипту на 10 миль. В даний час надзвичайні служби зайняті пошуком літака, до пошуків підключилася авіація ВПС Єгипту. Був створений оперативний штаб, до складу якого увійшли представники всіх авіаслужби. У зв'язку з інцидентом міністр цивільної авіації Єгипту Шериф Фатхі екстрено перервав візит до Саудівської Аравії і повернувся до Єгипту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: