Свідок стрілянини у Княжичах розповів, що почув трагічної ночі

Свідок стрілянини у Княжичах розповів, що почув трагічної ночі

Свідок стверджує, що у цьому районі дуже часто відбуваються пограбування на автомобілях

Один зі свідків трагічних подій у Княжичах, місцевий мешканець Сергій Сліпенко, розповів ЗМІ, що саме він почув.

«Це сталося близько двох годин ночі. Я почув автоматні черги, потім п'ять-шість одиночних пострілів, потім був хлопок шумової гранати», - сказав він, пише видання «Вести».

За його словами, в цьому районі дуже часто відбуваються пограбування на автомобілях: «Схема така: приїхали на машині, залетіли, пограбували. На сусідній вулиці троє залізли в будинок, приставили господині ніж до горла і змусили віддати всі пожитки».

Нагадаємо, трагедія сталася минулої ночі в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану по грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєні грабежі і розбої. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Тим часом колеги загиблих у Княжичах працівників Держслужби охорони Сергія Орлова та Євгена Куртева вважають, що у Міністерстві внутрішніх справ подають неправдиву інформацію щодо обставин трагедії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: