Світовий банк змінює свого директора в Україні

Світовий банк змінює свого директора в Україні
aa.com.tr

Сату Каконен почне працювати з 25 липня

Директором Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові призначена Сату Каконен, яка почне працювати з 25 липня, - повідомили в київському офісі СБ.

Чімяо Фан, який працював на цій посаді в Україні з лютого 2012 року, призначений директором СБ по Бангладеш, Непалу й Бутану.

Як повідомлялося, до призначення в Україні Фан очолював представництво СБ в Камбоджі: у Києві він змінив на посаді Мартіна Райзера, який в січні 2012 року призначений директором СБ у Туреччині.

За даними СБ, Каконен до призначення працювала в центральному офісі банку в Вашингтоні на посаді директора глобальної практики макроекономіки і фіскального управління групи СБ, а до цього - менеджером сектору підрозділу зі скорочення бідності та економічного управління, до складу якого входили 18 країн Східної та Південно-Східної Європи.

Україна стала членом СБ 1992-го року. За даними Міністерства фінансів, до початку травня 2016 загальний борг України перед СБ становив 5,545 млрд доларів, або 8,26% від загальної суми прямого і гарантованого державного боргу країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: