Світовий виробник грошей зацікавився «друкарським станком» Нацбанку

Світовий виробник грошей зацікавився «друкарським станком» Нацбанку
Виготовлення банкнот

Делегацієя індонезійської державної компанії «Peruri» провела переговори з Нацбанком України

У Національному банку України відбулася зустріч в.о. голови Національного банку України Якова Смолія з делегацією індонезійської державної компанії «Peruri» – світовим виробником грошової та високо захищеної продукції. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Під час зустрічі йшлося про можливість встановлення стратегічних партнерських відносин між Національним банком та компанією «Peruri» у галузі виготовлення високо захищеного паперу, банкнот та монет.

Голова делегації, технічний директор компанії «Peruri» Харджо Сумарто Субандріо повідомив, що індонезійський виробник зацікавлений у постійному та надійному партнері, що зможе підтримати активну діяльність компанії на міжнародному ринку виробництва грошей.

«Нас приваблює можливість співпраці з Україною, оскільки рівень виробничих потужностей Банкнотно-монетного двору Національного банку України повністю відповідає найсучаснішим світовим стандартам. Ми абсолютно вражені ефективною роботою персоналу, високим рівнем автоматизації, інноваційними технологіями та якістю української паперової, банкнотної та монетної продукції», – зауважив Субандріо.

В. о. голови Національного банку України Яків Смолій зазначив: «Національний банк має амбітні плани стосовно виходу на міжнародний ринок виготовлення грошей, тож ми задоволені вашим інтересом та пропозицією щодо стратегічного партнера у цьому напрямі».

Він висловив сподівання, що візит представників компанії до України дасть плідні результати та стане початком майбутнього співробітництва. Наразі Меморандум про домовленості узгоджується сторонами на найсприятливіших та взаємовигідних засадах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: