«Свобода» подає на Садового до суду за брехню

«Свобода» подає на Садового до суду за брехню
zz.te.ua

Андрій Садовий через ЗМІ зводить наклеп на націоналістів, говорячи неправду, стверджують у політсилі

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» позиватиметься до суду до міського голови Львова Андрія Садового за «розповсюдження у ЗМІ великої кількости відвертої брехні». Про це йдеться в офіційній заяві політсили, яку розповсюдила прес-служба «Свободи».

«Андрій Садовий через ЗМІ зводить наклеп на націоналістів, говорячи відверту неправду про побиття львів’ян біля міської ради й ситуацію із вивозом сміття з міста. Ми вимагаємо від «мера» Львова спростування недостовірної інформації», - йдеться у заяві.

Зокрема, йдеться про низку заяв Садового щодо «дивного збігу» початку пожежі на Грибовецькому з ініціюванням «Свободою» позачергової сесії міськради.

«Слід зазначити, що позачергову сесію Львівської міської ради щодо трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі ініціювали у вівторок, 31 травня, на колегії Львівської міської ради представники усіх фракцій, включно із «Самопоміччю». Ба більше, сам Садовий наголошував, що важливим питанням цієї сесії є спрямування додаткових б’юджетних коштів на подолання наслідків катастрофи у Грибовичах», - так коментують цю ситуацію у політсилі.

Крім того, «свободівців» обурило, що Садовий звинуватив їх у блокуванні вивозу сміття.

«Це наклеп без жодного факту й жодного імени. Намагаючись перекинути власну відповідальність, Садовий звинувачує у блокуванні вивозу сміття усіх… маємо наголосити, що «Свобода» не здійснювала жодних акцій із блокування вивозу сміття зі Львова», - підкреслено в заяві «Свободи».

У політсилі назвали ці заяви Садового «черговою спробою перекласти свою відповідальність та політизувати господарську проблему міста».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: