Святослав Вакарчук викладатиме в одному з найпрестижніших вишів світу

Святослав Вакарчук викладатиме в одному з найпрестижніших вишів світу
Святослав Вакарчук

Вакарчук буде виступати у рамках програми «Розвиток українських лідерів», яка була запущена у 2016 році

Лідер українського гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук стане викладачем та одночасно студентом на осінньому семестрі у Стенфорді, Каліфорнія.

Про це він повідомив у Twitter.

У Стенфордському Центрі демократії поінформували, що український музикант та громадський діяч відвідуватиме курси та навчатиметься з провідними інтелектуалами та науковцями Центру.

Вакарчук буде виступати у рамках програми «Розвиток українських лідерів», яка була запущена у 2016 році. Вона спрямована на надання українським лідерам можливостей для професійного росту та розвитку.

«Ми з нетерпінням чекаємо Святослава Вакарчука у спільноті Стенфорду цієї осені. Його присутність багато зробить для нашого розуміння демократичних перетворень в Україні», - повідомили у Стендфорді.

Нагадаємо, раніше лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук розповів про те, що музиканти вирішили взяти творчу паузу довжиною в рік.

У середині вересня Вакарчук зустрівся з майбутніми священниками Київського патріархату.

Як відомо, Стенфордський університет розташований в Кремнієвій долині, його випускники заснували такі визначні компанії як Nike, Hewlett-Packard, Sun Microsystems, Nvidia, Yahoo!, Ciscо Systems, Silicon Graphics та Google.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: