Телевежа, яка стоїть в Донецьку, перемагає, - голова Авдіївки

Телевежа, яка стоїть в Донецьку, перемагає, - голова Авдіївки

Авдіївка докладає зусиль, аби транслювати українські телеканали.

В Авдіївці досі є люди, які дотримуються проросійських поглядів. На формування їхньої думки, серед іншого, впливає російська пропаганда телеканалів РФ. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив голова військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павло Малихін.

Втім, за словами чиновника, місто докладає зусиль, аби транслювати українські телеканали.
«В нас вже працює ретранслятор, за допомогою якого можна дивитися два українські телеканали (UA Перший і місцевий телеканал «До ТеБе»), також запустили радіоканал «Голос Донбасу» на частоті 95,7 FM. Але попри це, кожна людина самостійно вирішує, який канал вмикати, сама натискає кнопки на пульті. Ніхто їй не підказує. Я за те, щоб у людини був вибір, що вона може дивитися», - зазначив він.

За словами Малихіна, на жаль, телевежа, яка стоїть в Донецьку, перемагає, якщо можна так сказати, усі наші вежі. «Тому більшість каналів, які є в людей у телевізорі, транслюються з того боку. Звичайно, варто було би їх блокувати. Але для цього потрібно технічно бути потужнішими, а це великі кошти. На жаль, це питання не залежить від військово-цивільної адміністрації», - підкреслив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: