Теракт у Лондоні: затриманий другий підозрюваний

Теракт у Лондоні: затриманий другий підозрюваний

Теракт у Лондоні: затриманий другий підозрюваний

Теракт у Лондоні: затриманий другий підозрюванийБританська поліція затримала другого підозрюваного у справі про теракт в лондонському метро. 21-річний чоловік затриманий на заході Лондона в районі Хаунслоу в ніч на неділю, 17 вересня, повідомили представники Скотланд-Ярду.

Напередодні поліція графства Кент заарештувала в портовій зоні Дувра 18-річного чоловіка, підозрюваного в причетності до цього теракту. Він був узятий під варту за звинуваченням в порушенні статті 41-й британського Акта про тероризм 2000 року, доставлений в поліцейську дільницю Дувра, а потім відправлений у відділення поліції на півдні Лондона. За даними ЗМІ, молодий чоловік жив під Лондоном в прийомній сім'ї.

У лондонському метро на станції «Парсонс-Грін» 15 вересня стався вибух. В результаті 30 осіб отримали опіки обличчя і тіла, все було госпіталізовано. 16 вересня в лікарнях залишалися ще троє постраждалих. Інцидент визнано терактом.

Раніше повідомлялося, що лондонська поліція ідентифікувала особу, підозрювану у причетності до теракту в метро на станції «Парсонс Грін».

Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за вибух.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: