Теракт в аеропорту Стамбула влаштували громадяни Росії, Узбекистану та Киргизії - ЗМІ

Теракт в аеропорту Стамбула влаштували громадяни Росії, Узбекистану та Киргизії - ЗМІ
Haber Turk

Атаку на стамбульський аеропорт імені Ататюрка спланував виходець із Чечні

Теракт в аеропорту Стамбула влаштували громадяни Росії, Узбекистану і Киргизії. Про це повідомляє CNN Turk. Зокрема, повідомляється, що підривники - громадяни Узбекистану, Киргизії і Дагестану (Росія).

Інше видання, Yeni Safak, пише, що атаку на стамбульський аеропорт імені Ататюрка спланував виходець із Чечні Ахмед Чатаєв, який в 2013 році приєднався до ІДІЛ.

азом із тим, у МЗС Киргизії запевняють: серед виконавців теракту в аеропорту Стамбула вихідців з Киргизії немає, передає ТАСС.

Увечері 28 червня в аеропорту Стамбула три смертники підірвали себе. За оновленою інформацією, у результаті теракту в аеропорту Стамбула загинули 42 людини, ще 239 осіб отримали поранення.

Турецькі правоохоронні органи в ході розслідування теракту дійшла висновку, що за його організацією може стояти ІДІЛ. Влада Туреччини 29 червня оголосила одноденний національний траур у зв'язку з терактом в міжнародному аеропорту ім. Ататюрка в Стамбулі. Сьогодні повідомлялося, що за підозрою в причетності до терактів затримано 20 осіб.

Нагадаємо, в ніч на середу головний міжнародний аеропорт Стамбула, аеропорт ім. Ататюрка, став об'єктом атаки терористів-смертників. В теракті загинули 43 особи. За попередніми даними турецької влади, терористи вчинили стрілянину, після чого пролунали три вибухи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: