Терорист Бабай розчарований, що Росія його ніяк не відзначила за вбивства українців на Донбасі

Терорист Бабай розчарований, що Росія його ніяк не відзначила за вбивства українців на Донбасі

Російський терорист розповів, що сьогодні він «виховує своїх казачат», потім «аналізує події в світі», і готується з «товаришами» поїхати куди-небудь, «де спалахне вогнище»

Так званий «казак» Олександр Можаєв на прізвисько Бабай заявив російському виданню «Газета.ру» про те, що він обурений через ігнорування з боку влади. Він вважає, що його мали б як мінімум нагородити в РФ за вбивства українців, а у Путіна він би в першу чергу попросив зброї.

«Ще б створити «казацьку армію» і оголосити День миру на землі, щоб всі жили мирно, а до тих, хто хоче війни, прийшли « казаки» і сказали: ну давайте повоюємо. В першу чергу попросив би допомогти «казачому народу», щоб могли жити як хочемо. «Казаков» об'єднає або Путін, або війна. Держава повинна бути нам вдячно, але ми подяки не побачили ні за Крим, ні за Донбас», - бідкається Бабай.

«На роботу піти можу, але зарплата повинна бути людською. Подивіться на вакансії: сторожу сім тисяч зарплату пропонують, вантажнику - 15 тисяч. Це не зарплати, це приниження людей», - вважає Бабай.

«Не можна цю систему підтримувати далі, вона пригнічує самолюбство, почуття гідності, озлоблює людей, - додав він.

Він також підкреслив, що і у нього, і в його «товаришів» по зброї залишилося «відчуття, що їх обдурили».

«Відчуття брехні не тільки від керівництва «ЛНР» і «ДНР», але і наших всяких служб, від держави. Допомога з Росії йде, але не в тих обсягах. Донбасу потрібна перш за все допомога інтелектуальна, розумними управлінцями і господарниками», - вважає російський терорист. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: