Терористи на Донбасі обстріляли саперів, які обстежували дорогу перед приїздом Хуга

Терористи на Донбасі обстріляли саперів, які обстежували дорогу перед приїздом Хуга

У результаті цієї збройної провокації бойовиків зазнав поранення український військовий

Бойовики обстріляли українських саперів, що у районі Талаківки обстежували дорогу перед приїздом спостерігачів ОБСЄ. Одного військового поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Сьогодні бандформування вкотре заблокували роботу міжнародних спостерігачів. Зранку наші сапери в районі Талаківки розпочали обстежувати ділянку дороги, по якій був запланований проїзд патрулів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на чолі із першим заступником Александром Хугом. Незважаючи на офіційно надані гарантії безпеки, близько 8 години бойовики розпочали обстріл позицій ЗСУ зі стрілецької зброї із залученням снайперів», - зазначили у штабі.

Повідомляється, що у результаті цієї збройної провокації зазнав поранення український військовий, який обстежував дорогу на наявність вибухонебезпечних пристроїв.

Потім представники ОБСЄ для з'ясування ситуації щодо мінної безпеки запустили безпілотник, але і його бойовики обстріляли над територією, яку не контролює Україна, в районі селища Пікузи. Тож сьогодні патрулі ОБСЄ так і не змогли проїхати запланованим маршрутом у Маріуполь, поінформували у штабі АТО.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: