Терористи ведуть інтенсивні обстріли позицій сил АТО

Терористи ведуть інтенсивні обстріли позицій сил АТО

В районі Широкиного і Водяного бойовики майже півгодини били по українських позиціях з артилерії калібру 122 мм

Незаконні збройні формування не знижують інтенсивності обстрілів позицій сил АТО на Донбасі та ведуть обстріли в будь-який час доби, а не лише в темряві, як минулого тижня, констатує прес-центр штабу АТО.

«У зоні проведення АТО не зменшується інтенсивність обстрілів позицій Збройних сил України. Якщо на минулому тижні основна активність російсько-окупаційних угрупувань фіксувалася в темний час доби, то вже кілька днів поспіль бандити обстрілюють наші позиції без тимчасових обмежень, дедалі частіше використовуючи важке озброєння», - йдеться у зведенні прес-центру (станом на 18.00 середи) на сторінці у Facebook.

Так, близько 8-ї ранку в районі Широкиного і Водяного бойовики майже півгодини били по українських позиціях з артилерії калібру 122 мм. Одночасно українські укріплення на підступах до Широкиного НЗФ обстріляли 5-ма снарядами з переносною реактивною пусковою установкою «Град-П» («Партизан»).

На Донецькому напрямку з півночі противник 4 рази обстрілював опорні пункти в районі Авдіївської промзони, використовуючи переважно гранатомети і великокаліберні кулемети. При цьому українські військові у відповідь вогнем оперативно і жорстко придушували спроби бойовиків розпочати тривалі бойові дії.

На Луганському напрямку НЗФ застосовували 120-мм міномет в околицях Новоолександрівки, а в районі Кримського стріляли з гранатомета.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: